Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 08 Iulie 2020 - 8282 vizitatori azi
Peste 50 de jandarmi asigura ordinea publica la Parada Portului Popular, duminica, 14 mai a.c., in localitatea Nasaud.

Efective din cadrul  Gruparii de Jandarmi Mobile Targu-Mures si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, vor desfasura misiuni, duminica, 14 mai a.c, incepand cu orele 11.00, in orasul Nasaud cu ocazia manifestarii cultural-artistice: "Tara Nasaudului - Patria Costumului Popular".  La acest eveniment organizatorii isi propun sa adune cel mai mare numar de participanti imbracati in costum national, in acelasi loc, pentru a intra in Cartea Recordurilor.

              Jandarmii mureseni si bistriteni vor fi prezenti in mijlocul cetatenilor la manifestarile cultural-artistice care vor fi organizate, cu scopul de a asigura un climat de ordine si siguranta publica in zona.

              Misiunea fortelor de ordine vizeaza asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica,  protectia participantilor la eveniment, prevenirea si combaterea oricaror fapte care aduc atingere normelor de convietuire sociala, precum si monitorizarea si descurajarea grupurilor de persoane turbulente.

            Jandarmeria recomanda cetatenilor sa dea dovada de vigilenta in locurile aglomerate, sa fie atenti la bunurile si obiectele personale, sa isi asigure incuietorile portierelor la autoturisme, sa supravegheze copiii si sa nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atentia.Totodata, reamintim cetatenilor ca pot solicita, ori de cate ori este nevoie, sprijinul echipajelor de jandarmi aflate in dispozitiv fie direct, fie prin apelarea numarului unic de urgenta 112.


COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELATII PUBLICE SI CU PUBLICUL

.


Foto - arhiva Marius Chiuzan.


.

0 comentarii5180 vizualizări12 mai 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0