Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 06 Iulie 2020 - 5310 vizitatori azi
Alexandru Sucutardean si Dorel Nistor - din nou pe podium la acest sfarsit de saptamana.

Cei doi jandarmi care duc pasiunea la performanta, au ocupat locuri fruntase la campionatele la care au participat. Plutonier Alexandru Sucutardean si plutonier major Dorel Nistor, nu rateaza nicio  competitie si de regula se intorc acasa cu premii frumoase, drept recompensa pentru pregatirea continua in domeniul ales.

             Alexandru Sucutardean a obtinut medalia de bronz la Campionatele Balcanice de Culturism, in Cacak, Serbia care s-au desfasurat in perioada 12-14 mai a.c. Pentru acest campionat, Romania a format trei loturi nationale distincte, avand 40 de sportivi si delegati pentru Campionatele Europene, 34 respectiv 22 de membri pentru prima si a doua etapa a Campionatelor Balcanice.

            Pentru Alexandru, acesta este cel de-al 5-lea premiu obtinut in mai putin de un an, iar aceasta constituie inca o dovada ca perseverenta duce la performanta in orice domeniu.

           Alexandru a inceput deja pregatirea pentru urmatoarea provocare: Cupa Romaniei la Culturism si Fitness, care va fi organizata in data de 20 mai 2017, la Reghin, judetul Mures.

           Dorel Nistor, a ocupat locul I pe podium tot la acest sfarsit de saptamana, in urma participarii la competitia de tenis de masa Cupa Primaverii - Open in cadrul turneului AMATOUR, care a fost organizata la Dej. La acest turneu s-a jucat la 14 mese iar concurentii care au participat la aceasta competitie sunt din: Bistrita, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Viseu, Gherla, Reghin, Dej, Rimnicu-Sarat.    

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELATII PUBLICE SI CU PUBLICUL 

0 comentarii5187 vizualizări15 mai 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0