Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 06 Iulie 2020 - 13866 vizitatori azi
Exercitii multinationale SABER JUNCTION - 17 si WIND SPRING - 17.

In perioada 15 - 25 mai, militarii Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" participa la complexul de exercitii multinationale SABER JUNCTION - 17 si WIND SPRING - 17. Scopul general al acestor exercitii este dezvoltarea capacitatii actionale a comandamentelor si fortelor Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" in vederea planificarii si executarii operatiilor in context multinational. In acelasi timp, se urmareste dezvoltarea relatiilor militare, a schimbului de experienta profesionala, stabilirea relatiilor de legatura intre militari si dezvoltarea interoperabilitatii in executarea exercitiilor de comandament. La nivelul unitatilor subordonate Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", instruirea isi propune realizarea unitatii de efort a tuturor structurilor implicate in organizarea si desfasurarea exercitiului, pentru asigurarea sprijinului operational si logistic adecvat indeplinirii scopului si obiectivelor stabilite.

Astfel, in data de 19 mai 2017, intre orele 08.00 - 09.00, jurnalistii interesati sa participe la aceste activitati sunt asteptati la Centrul National pentru Instruire Intrunita "GETICA" din Cincu / judetul Brasov si sunt rugati sa confirme prezenta prin e-mail relatii.publice01331@forter.ro pana cel mai tarziu in data de 18 mai 2017 ora 13.00, sau sa se adreseze ofiterului cu informarea si relatiile publice al Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" (locotenent colonel Cristian Maris) la telefon 0744.206541.

Pentru intocmirea documentelor necesare la nivelul unitatii noatre, participantii la activitate vor transmite urmatoarele date de identificare:

-  nume si prenume;

-  institutia media pe care o reprezinta;

-  seria si nr. cartii de identitate;

-  nr. telefon;

-  adresa de e-mail.

 

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  AL U.M. 01331 BISTRITA

Locotenent colonel

 Cristian MARIS

 

0 comentarii4256 vizualizări17 mai 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0