Inst. Militarizate Joi 21 Iunie 2018 - 2384 vizitatori azi
Elevii jandarmi de anul I - in practica la Jandarmeria Bistriteana.

Doisprezece elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni desfasoara in perioada 12 iunie - 21 iulie a.c., stagiul de practica  la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud. Elevii din anul I de studiu au fost repartizati in subunitatile din judet, cat mai aproape de localitatile de domiciliu iar practica o efectueaza la ordine si siguranta publica.

             Timp de sase saptamani acestia desfasoara activitati specifice alaturi de jandarmi cu experienta. Pentru aprofundarea notiunilor teoretice si dezvoltarea deprinderilor practice, tinerii vor invata si modul de comportare pe timpul misiunilor dar cel de intocmire a documentelor in diferite situatii ivite in timpul acestora.

              In urma acestui stagiu, elevii trebuie sa demonstreze ca au asimilat munca pe care urmeaza sa o efectueze dupa ce vor absolvi scoala. La finalul stagiului de practica activitatea acestora va fi evaluata de tutorii profesionali cu experienta iar calificativele vor fi transmise institutiei scolare.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1988 vizualizări12 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0