Inst. Militarizate Duminica 27 Mai 2018 - 15810 vizitatori azi
Ceremonia de numire in functie a sefului de stat major al marii unitati, colonel George SAS.

In data de 13 iunie 2017, la Comandamentul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" a avut loc ceremonia de numire in functie a sefului de stat major  al marii unitati,  colonel George SAS, pana la aceasta data sef al operatiilor si instructiei. In cuvantul sau, comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN"  l-a felicitat pentru numire, multumindu-i pentru toate activitatile planificate si desfasurate exemplar pana acum  si i-a urat succes in noua functie.

 Incepand cu orele 11.00 a avut loc sedinta Consiliului de Garnizoana. Activitatea a fost condusa de comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" - colonel Iulian BERDILA, in prezenta prefectului judetului Bistrita-Nasaud - domnul Ovidiu-Victor FRENT, presedintelui Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud - domnul Emil-Radu MOLDOVAN si a reprezentantilor institutiilor Sistemului National de Aparare Ordine Publica si Siguranta Nationala din garnizoana Bistrita, a comandantilor unitatilor militare din garnizoana si a membrilor Consiliului de garnizoana.

Ordinea de zi a sedintei a avut ca principale puncte de dezbatere: activitatile de perspectiva din garnizoana Bistrita, calendarul activitatilor de instruire in comun si alte aspecte care privesc activitatile ce se desfasoara in garnizoana de catre institutiile reprezentate.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE AL

BRIGAZII 81 MECANIZATA "GENERAL GRIGORE BALAN"

 Foto: Cap. Robert POP

0 comentarii2121 vizualizări13 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0