Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 18264 vizitatori azi
Jandarmii Piatra Fintinele - accesul pe trei trasee din Muntii Calimani si Birgaului sunt blocate.

Jandarmii Postului Montan Piatra Fantanele informeaza turistii pasionati de iesirile in natura sa evite pe cat posibil in aceasta perioada urmatoarele trasee:

- Piatra Fintinele - Poiana de sub Magura - Colibita;

- Piatra Fintinele - Sendroaia Mica - Dealu Orb;

- Piatra Fintinele - Buba - Terha - Colibita (Bistricior).

 

Accesul este ingreunat datorita arborilor doborati pe aceste trasee cu ocazia evenimentelor meteo din ultima perioada de timp.

          Momentan se lucreaza la eliberarea traseelor mentionate dar este o activitate de durata iar pentru a evita producerea unor evenimente neplacute va recomandam sa va interesati asupra accesibilitatii, inainte de a porni spre zonele respective.      

 De asemenea, turistii trebuie sa respecte si regulile de baza atunci cand se afla in natura: sa nu aprinda focul in zone neamenajate sau in imediata apropiere a padurii, sa respecte regulile privitoare la traseele montane, sa nu se abata de la acestea si sa nu lase in urma lor resturi menajere care pot dauna mediului inconjurator.

  De asemenea pentru orice problema pe care o intampina in spatiul montan, turistii pot apela cu incredere la ajutorul oferit de jandarmii montani in orice imprejurare care le poate pune in pericol integritatea fizica si nu numai, sunand la 112.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3402 vizualizări11 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0