Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 05 Martie 2021 - 7042 vizitatori azi
Festivalul cantecului si dansului popular "La Oglinda" editia a - VIII-a / Bistrita.

In perioada 20-22 iulie 2017,garnizoana Bistrita va gazdui cea de-a VIII-a editie a Festivalului cantecului si dansului popular al Cercurilor militare din Ministerul Apararii Nationale "La Oglinda".

Activitatile vor debuta joi, 20 iulie intre 10.00-12.30, la Cercul militar din municipiul Bistrita, unde vor avea loc o serie de manifestari dintre care amintim: vernisajul expozitiei de pictura "Traditie si modernism in judetul Bistrta-Nasaud" organizat de cercurile de pictura si de filatelie "Bisnumphila", lansare de carte si un schimb de opinii privind concluziile, modalitatile si directiile de actiune rezultate din experienta acumulata in editiile precedente ale festivalului.

In aceeasi zi, intre orele 12.30-13.00, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, ansamblurile artistice participante la festival vor prezenta portul popular specific zonei pe care acestea le reprezinta. Ulterior, in Parcul municipal (zona filigorie), se va desasura festivitatea de deschidere a Festivalului cantecului si dansului popular al formatiilor folclorice ale cercurilor militare- "La Oglinda".

Incepand cu orele 18.00, in sala de festivitati a Cercului Militar Bistrita, va fi sustinut un spectacol artistic de catre formatiile cercurilor militare din garnizoanele : Iasi, Pitesti, Galati, Alba Iulia, Zalau, Brad, Brasov si Bistrita.

Vineri 21 iulie, de la orele 19.00, sala de festivitati a Cercului Militar va fi din nou gazda "Galei folclorului romanesc", unde cei prezenti vor putea asista la un spectacol de folclor autentic.

Invitam pe aceasta cale jurnalistii interesati si locuitorii municipiului Bistrita sa participe la acest important eveniment cultural.  

 

 

OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  AL U.M. 01331 BISTRITA

Lt.col. Cristian MARIS


Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii3437 vizualizări17 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0