Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 868 vizitatori azi
Turisti blocati in Muntii Suhard - sprijiniti de jandarmii montani Rodna.

La acest sfarsit de saptamina, jandarmii montani Rodna au intervenit in sprijinul unor turisti carora li s-a defectat autovehiculul in zona numita Zmeul, pe DN 17 D, in Muntii Suhard. Aflati intr-o actiune de patrulare, jandarmii montani au fost informati ca in urma unui apel la Numarul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, a fost semnalat faptul ca doi adulti si un copil minor au ramas blocati pe DN17D, intre localitatile Valea Mare, spre Pasul Rotunda si Carlibaba, din cauza unei defectiuni aparute la autoturismul cu care acestia se deplasau.

           Avand in vedere faptul ca familia respectiva este din judetul Ilfov si nu cunoaste zona, jandarmii montani i-au sprijinit in sensul gasirii unui utilaj care sa-l tracteze, in zona nefiind nici semnal la telefonul mobil. Avand in vedere faptul ca nu mai puteau continua drumul, jandarmii i-au transportat aproximativ 12 km, pana in localitatea Valea Mare, de unde a putut fi solicitata o platforma pentru transportul masinii la un service autorizat.

           Familia este din localitatea Voluntari, judetul Ilfov si se deplasa catre judetul Suceava.

 Pentru orice problema pe care o intampinati in spatiul montan, puteti apela cu incredere la ajutorul oferit de jandarmii montani in orice imprejurare care va poate pune in pericol integritatea fizica si nu numai, sunand la 112.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3374 vizualizări31 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0