Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Dosare penale pentru furt dintr-un hipermarket si vanzare de cosmetice contrafacute.

La acest sfarsit de saptamana jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, pe numele a doua persoane, pentru sustragerea de pe rafturi si neachitarea la casa, a unor produse alimentare si nealimentare in valoare de peste 2.200 lei.

           Totodata, pe numele unui barbat de 25 de ani, au fost intocmite actele de sesizare pentru "punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare", in conformitate cu legea nr. 84 din 1998, privind marcile si indicatiile geografice, art. 90, alin. 1, lit. b.

        Actele de sesizare au fost predate Politiei conform procedurilor legale in vigoare, pentru continuarea cercetarilor.

De asemenea, la acest sfarsit de saptamana jandarmii au aplicat amenzi in valoare  de 5.950 lei si patru averstismente scrise. Faptele sanctionate de catre oamenii legii au fost: cersetoria, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, atragerea de persoane de sex opus cu scopul intretinerii de raporturi sexuale, apelarea nejustificata a organelor de ordine publica, adresarea de injurii, provocarea si participarea la scandaluri si lasarea in libertate a unui animal considerat periculos, conform prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 


foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii2807 vizualizări07 august 2017




rss 2.0
rss 2.0