Inst. Militarizate Sambata 23 Iunie 2018 - 5330 vizitatori azi
Vacanta in siguranta in "Tabara de acasa" alaturi de jandarmii bistriteni!

Marti 22 august a.c., jandarmii au fost prezenti in mijlocul celor care in aceasta perioada se afla in localitatea Budesti, in "Tabara de acasa". Cadrele Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale le-au prezentat elevilor aspecte privind atributiile Jandarmeriei Romane dar si date concrete privind orientarea intr-o viitoare cariera spre acest domeniu.

Nu a lipsit nici prezentarea unor fapte de natura antisociala ce pot fi savarsite in scoli sau in legatura cu scoala, pe timpul si in afara orelor de curs. Totodata elevilor prezenti in tabara le-au fost prezentate modele comportamentale ce pot fi adoptate de catre elevi pentru a nu se transforma in victime ale unor fapte antisociale.

De asemenea, jandarmii le-au prezentat recomandari privind petrecerea vacantei in conditii de siguranta. La activitati au fost prezenti si doi dintre cainii de serviciu ai Jandarmeriei bistritene care au reprezentat punctul de atractie al acestei activitati datorita exercitiilor prezentate de Sasa si Dona.

 Participantilor le-au fost prezentate materialele folosite de jandarmi in diferite misiuni iar la final le-au fost impartite pliante care contin aspecte referitoare la problematica abordata pe parcursul discutiilor cu jandarmii.

 In total, un numar de 160 de elevi alaturi 20 de profesori insotitori, au participat la activitatea prezentata atat de jandarmi, politisti cat si de catre pompieri.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1337 vizualizări23 august 2017
rss 2.0
rss 2.0