Inst. Militarizate Sambata 23 Iunie 2018 - 5306 vizitatori azi
Caravana "Fii pregatit!" ajunge in Bistrita-Nasaud.

Caravana "Fii pregatit!" va ajunge sambata, 26 august, la Bistrita si va fi amplasata in fata Palatului Administrativ (piata Petru Rares, nr. 1), iar duminica, 27 august, la Nasaud si va fi amplasata in fata Muzeului Graniceresc Nasaudean. Timp de doua zile, in intervalul orar 12:00 - 20:00, personalul ISU Bistrita-Nasaud va organiza cursuri de pregatire a populatiei pentru acordarea de prim ajutor in situatii de urgenta. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta Romania - cutremure, inundatii, incendii - si modul in care populatia se poate pregati pentru a le face fata.

Centrul mobil are o sala de scolarizare cu o capacitate de 40 de persoane si este dotat cu toate echipamentele medicale si de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficienta a cursantilor.

Aceasta este al doilea an cand Caravana "Fii pregatit!" porneste la drum, pentru cursuri de instruire a populatiei.

Cei care doresc sa participe la cursurile organizate in Caravana "Fii pregatit!" se pot inscrie pe pagina de internet a Fundatiei pentru SMURD - http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/ , unde se gaseste calendarul deplasarilor pana in luna august.

Anul trecut, Caravana "Fii pregatit!" a parcurs peste 17.000 de kilometri, a ajuns in 29 de orase si peste 10.200 de persoane au fost instruite de personalul IGSU.

Caravana "Fii pregatit!" este un proiect al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, operat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si care a fost sustinut financiar de Fundatia pentru SMURD, cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania.

 

 INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

 

0 comentarii1512 vizualizări23 august 2017
rss 2.0
rss 2.0