Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Exercitii periodice de actionare a sirenelor de alarmare publica.

Incepand cu luna august, in prima zi de miercuri a fiecarei luni vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente la nivel national. Prin modul de actionare a mijloacelor tehnice de alarmare exista posibilitatea de a crea disconfort in spatiul public, motiv pentru care asiguram cetatenii ca astfel de exercitii periodice sunt necesare si benefice.

In data de 06.09.2017, in intervalul orar 10.00-11.00, la nivelul judetului Bistrita - Nasaud, se va desfasura un exercitiu de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de urgenta, ce urmareste antrenarea autoritatilor administratiei publice locale si pregatirea populatiei prin cunoasterea semnificatiei semnalelor de alarmare, verificarea timpului de reactie al autoritatilor la primirea mesajului de instiintare, obtinerea unor date reale privind starea de operativitate a echipamentelor dedicate si gradul de acoperire acustica.

Aceste exercitii vizeaza verificarea echipamentelor care pot fi actionate in mod centralizat (simultan) si a celor cu actionare locala, ca urmare, recomandam cetatenilor sa nu intre in panica 

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA" 

0 comentarii2926 vizualizări05 septembrie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0