Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 03 Martie 2021 - 40776 vizitatori azi
Jandarmii in mijlocul bistritenilor si la acest sfarsit de saptamana.

La acest sfarsit de saptamana jandarmii au asigurat ordinea si linistea celor care au sarbatorit la Festivalul October Show in piata din fata Palatului Culturii sau a celor care au fost prezenti in Heidenfield, la Toamna Bistriteana. Nu au fost intalnite probleme deosebite la aceste manifestari.

Totusi, la acest sfarsit de saptamana jandarmii au aplicat si amenzi, fiind sanctionate mai multe fapte antisociale, precum: tulburarea ordinii publice, cersetoria, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, adresarea de injurii, provocarea si participarea la scandaluri in conformitate cu prevederile legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 Totodata, jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, pe numele lui S.P., de 56 de ani, pentru sustragerea de pe rafturi si neachitarea la casa, a unor produse alimentare si nealimentare.

        Actele de sesizare au fost predate Politiei conform procedurilor legale in vigoare, pentru continuarea cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

 

0 comentarii2884 vizualizări02 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0