Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
18 tineri din judet isi vor continua studiile pentru a deveni ofiteri si subofiteri de Jandarmerie.

Un numar de 18 tineri din judetul Bistrita-Nasaud vor urma cursurile institutiilor de invatamant superior si postliceal in care se pregatesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Romane, dupa ce au fost declarati admisi la examenele desfasurate in sesiunea  2017.

              Anul acesta la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud si-au exprimat dorinta de a deveni ofiteri si subofiteri de Jandarmerie un numar de  65 de tineri, pentru sustinerea concursurilor de admitere la unitatile de invatamant de profil din tara. Dintre acestia 12 tineri au optat pentru Academia de Politie "Al. Ioan Cuza" Bucuresti - arma Jandarmi, unul pentru Academia Fortelor Terestre Sibiu, iar 52 dintre acestia au optat pentru sustinerea examenelor la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares"  Falticeni.

            In urma sustinerii probelor de concurs, unul a fost declarat admis la Academia de Politie "Al. Ioan Cuza" Bucuresti - arma Jandarmi si 17 tineri au fost declarati admisi la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni.

Anul trecut, au fost declarati admisi 14 tineri, din care 2 la Academia de Politie "Al. Ioan Cuza" Bucuresti - Facultatea de Jandarmi, respectiv 12 tineri la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni, in total fiind inscrisi 62 de tineri.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2765 vizualizări09 octombrie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0