Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 17778 vizitatori azi
Jandarmii au aplicat in ultimele 48 de ore, amenzi in valoare de 2.950 lei.

La acest sfarsit de saptamana jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, pe numele lui D.B., in varsta de 33 de ani, pentru sustragerea de pe rafturi si neachitarea la casa, a unui produs nealimentar, ascuns in buzunar si neachitat la casa de marcat.

        Actele de sesizare au fost predate Politiei conform procedurilor legale in vigoare, pentru continuarea cercetarilor.

De asemenea, la acest sfarsit de saptamana jandarmii au asigurat ordine si linistea cetatenilor care au participat la manifestarile organizate in municipiu la Toamna Bucatelor de la Jupanu.

Totodata, jandarmii au aplicat in ultimele 48 de ore, amenzi in valoare de 2.950 lei. Faptele sanctionate de catre oamenii legii au fost: cersetoria, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, apelarea nejustificata a organelor de ordine publica, adresarea de injurii, neluarea unor masuri de catre parinti de a impiedica minorii sa savarseasca unele fapte de vagabondaj si participarea la scandaluri, conform prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2513 vizualizări16 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0