Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 19 Februarie 2020 - 9974 vizitatori azi
"STAFETA VETERANILOR INVICTUS 2017 LA BISTRITA".

In contextul sarbatoririi Zilei de 25 Octombrie - ZIUA ARMATEI ROMANIEI, moment istoric, adanc imprimat in constiinta poporului roman, incepand cu 11 octombrie, Asociatia Voluntarilor Invictus desfasoara a patra editie a "STAFETEI VETERANILOR", cu scopul de a promova respectul fata de veteranii de ieri si de azi ai Romaniei.

            Evenimentul reprezinta alergare in stafeta, pe 35 de tronsoane, masurand un total de 2396 de kilometri. Aproximativ 100 de voluntari, biciclisti insotitori si coordonatori sunt implicati in aceasta actiune in toata tara, fiind repartizati pe trei trasee, care se vor reuni pe data de 25 Octombrie in localitatea Carei -  "ultima brazda de pamant romanesc eliberata" in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

            In garnizoana Bistrita, activitatea de predare - primire a Stafetei Veteranilor Invictus 2017, pe tronsonul Vatra-Dornei - Bistrita, va avea loc in data de 21 Octombrie, in intervalul orar 17.30 - 18.30, in Piata Petru Rares, la monumentul Eroilor.

In data de 22 octombrie la ora 08.00, se va da STARTUL spre garnizoana Dej, echipei de voluntari miitari si civili Invictus, in fata sediului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

Sunt bineveniti toti cei care doresc sa incurajeze sau sa insoteasca alergatorii si sa isi arate respectul fata de eroii si veteranii Romaniei.

 

 OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE 

   Locotenent 

  Andreea-Maria MURESAN

 

0 comentarii2534 vizualizări20 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0