Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 August 2020 - 17120 vizitatori azi
Incendiu la o casa in localitatea Sebis.

 Un incendiu violent a curpins o casa de locuit si anexele acesteia, in seara zilei de 21.10.2017, in jurul orei 18:50, pe raza localitatii Sebis.  La locul solicitarii au fost mobilizate de urgenta patru echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita cu doua autospeciale de stingere, autospeciala de salvare si interventie la inaltime si un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D., dar si doua echipaje SVSU (Sieut + Monor).

Suprafata totala afectata este de peste 600 mp, iar eforturile pompierilor militari, civili si ale cetatenilor care au sarit in sprijin au fost concentrate pentru protejarea vecinatatilor, precum si localizarea si lichidarea incendiului cat mai rapid.

Patru persoane au suferit atacuri de panica si au primit asistenta medicala din partea paramedicilor, la locul solicitarii. Nu s-a impus transportul acestora la spital. 

Interventia a avut un grad mare de dificultate pentru ca exista riscul extinderii flacarilor la locuintele invecinate, acestea fiind foarte apropiate de focarele incendiului.

Dupa patru ore incendiul a fost lichidat, iar cauza probabila a acestuia a fost stabilita ca fiind efectul termic al curentului electric. Au ars grajduri cu o capacitate de 20 de animale, anexele, un fanar si acoperisul casei de locuit.

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA"

 

 

0 comentarii2317 vizualizări23 octombrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0