Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 28 Septembrie 2020 - 5568 vizitatori azi
Campionatul Mondial de Culturism si Fitness - asigurat de jandarmi .

Un efectiv de 80 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei bistritene si a Gruparii de Jandarmi Mobile Targu Mures, vor asigura masurile de ordine si siguranta publica la "Campionatul Mondial de Culturism si Fitness - Juniori si Masters", care are loc la Sala Polivalenta din municipiul Bistrita, in perioada 10 - 13 noiembrie a.c.

           Avand in vedere amploarea evenimentului sportiv si participarea unui public numeros, jandarmii asigura masurile de ordine publica in zona in care se desfasoara evenimentul sportiv si in imediata apropiere a acesteia.

            Pentru evitarea incidentelor nedorite si a oricaror situatii de natura sa tulbure ordinea si linistea publica, Jandarmeria Bistrita face urmatoarele recomandari:

             - cei care participa la acest eveniment sportiv, sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura;

             - in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala sa solicite ajutorul echipajelor de jandarmi aflate in proximitate.

Totodata, reamintim participantilor la aceasta manifestare sportiva ca este interzis accesul persoanelor aflate in stare vadita de ebrietate, consumul de bauturi alcoolice, refuzul supunerii la efectuarea controlului corporal preventiv si al bagajelor de catre fortele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel, proferarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare, amenintari cu acte de violenta.

Reamintim cetatenilor ca pentru eventuale sesizari se pot adresa cu incredere jandarmilor prezenti la fata locului sau pot apela Serviciul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

 

 

0 comentarii2765 vizualizări10 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0