Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 06 Martie 2021 - 5746 vizitatori azi
Dosar penal pentru furt de produse dintr-un hipermarket.

Dosar penal pentru furt de produse dintr-un hipermarket din municipiu si sanctiuni privind fapte de natura antisociala, la inceput de decembrie. In ultimele zile, jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, pe numele lui T.I., pentru sustragerea de pe rafturi si neachitarea la casa, a unor produse nealimentare, ascunse si  neachitate la casa de marcat.

        Actele de sesizare au fost predate Politiei conform procedurilor legale in vigoare, pentru continuarea cercetarilor.

De asemenea, la acest sfarsit de saptamana jandarmii au asigurat ordine si linistea cetatenilor care au participat la manifestarile organizate in municipiu de ziua nationala, nefiind constatate probleme deosebite.

Totodata, jandarmii au aplicat in ultimele 48 de ore, amenzi in valoare de 2.200 lei. Faptele sanctionate de catre oamenii legii au fost: cersetoria, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, aruncarea cu obiecte asupra unor persoane, adresarea de injurii si tulburarea ordinii publice, conform prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii2702 vizualizări04 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0