Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 03 Martie 2021 - 9782 vizitatori azi
25 de ani de la infiintarea subunitatii de pompieri de la Nasaud.

Astazi este vorba despre ei, colegii nostri, pompierii militari din cadrul sectiei de Pompieri Nasaud. In aceste zile ei sarbatoresc implinirea a 25 de ani de activitate, ani in care curajul, profesionalismul, determinarea, promptitudinea si nu in ultimul rand spiritul de sacrificiu sunt doar cateva dintre calitatile ce le contureaza profilul.

A fost mereu si ramane pentru viitor o onoare calitatea de salvator, pompierii nasaudeni avand o istorie si un prezent ce le fac cinste. Pentru efortul continuu si implicarea deosebita pe care le-au demonstrat zi de zi, merita tot respectul din partea noastra.

Avem convingerea ca personalul din cadrul sectiei de Pompieri Nasaud continua si azi cu aceeasi consacrare, misiunile de aparare ale concentatenilor, obiectivul fundamental al acestora fiind cresterea performantelor prin eficientizarea continua a actiunilor de interventie in situatii de urgenta, in vederea mentinerii starii de normalitate a vietii comunitarilor din orasul Nasaud si nu numai.

La implinirea unui sfert de veac de existenta, dorim sa le transmitem tuturor sincere felicitari, multa sanatate, putere de munca si succes pentru indeplinirea nobilei noastre misiune.

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

 

 

0 comentarii2863 vizualizări08 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0