Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 15 Ianuarie 2021 - 17990 vizitatori azi
Intre statiile CFR Gradinita si CFR Larion calea ferata este blocata de aluviuni cazute de pe versanti.

In urma fenomenelor meteorologice manifestate in ultimele ore in zona de munte, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita - Nasaud, prin Dispeceratul integrat judetean, a fost informat despre urmatoarele situatii:

  • Trenul nr. 1765 Iasi -  Timisoara a fost oprit in statia CFR Vatra Dornei;
  • Trenurile nr. 5711, respectiv 5712 sunt anulate;
  • Trenul nr. 5703 Suceava  - Ilva  Mica va fi stationat in gara CFR Floreni.

 Echipaje de la CFR, respectiv SVSU Lunca Ilvei (in total 14 persoane) actioneaza intre statiile CFR Gradinita (judetul Suceava) si CFR Larion unde, pe o distanta de aproximativ 50 m, calea ferata este blocata de aluviuni cazute de pe versanti. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita- Nasaud are pregatit un echipaj de pompieri militari gata sa intervina, la nevoie, in sprijinul echipelor de interventie de la locul indicat.

 Tinand cont de faptul ca in aceasta perioada, din cauza oscilatiilor de temperatura, judetul Bistrita - Nasaud este vizat de o serie de avertizari meteorologice si hidrologice, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta monitorizeaza atent situatia din teren, mai ales in zonele in care riscul aparitiei unor situatii de urgenta este ridicat.

 

Persoana de contact: purtator de cuvant - lt. Marius Rus .

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii2814 vizualizări17 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0