Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 6030 vizitatori azi
Doi tineri opriti de jandarmi dupa ce s-au incaierat in plina strada - agresorul s-a ales cu dosar penal.

La acest sfarsit de saptamana, un echipaj de Jandarmerie aflat intr-o actiune de patrulare in municipiul Bistrita, in zona intersectiei strazilor Garii cu B-dul Decebal, a surprins o bataie intre doi tineri. Un minor de doar 16 ani, ii aplicase unui tanar cu doi ani mai mare, mai multe lovituri cu pumnii si picioarele. Imediat jandarmii au intervenit la fata locului, i-au despartit pe cei doi iar agresorului i s-au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de lovire sau alte violente, conform art. 193 Cod Penal. Documentele au fost inaintate politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

            Cersetoria sanctionata de jandarmi la sfarsit de saptamana  

            Jandarmii bistriteni au organizat mai multe actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii cersetoriei la nivelul municipiului Bistrita. Numai pe aceasta linie au fost aplicate sanctiuni de peste 1.000 de lei. Totodata, la acest sfarsit de saptamana jandarmii au mai aplicat sanctiuni in valoare de peste 1.500 de lei pentru abateri privind provocarea unor scandaluri, tulburarea ordinii publice, adresarea de injurii, apelare nejustificata la numarul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, lipsa supravegherii animalelor, neluarea de catre parinti a masurilor privind impiedicarea unui minor la savarsirea unor fapte de vagabondaj si cersetorie.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3164 vizualizări29 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0