Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 1426 vizitatori azi
Concert aniversar "PE ARIPILE MUZICII DE FANFARA".

In data de 5 februarie 2018 se implinesc 49 de ani de la infiintarea Fanfarei Militare in garnizoana Bistrita. Pentru marcarea acestui reper din caledarul artistic al burgului transilvan, Muzica Militara, cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, va sustine un concert aniversar, luni, 5 februarie, incepand cu ora 18.00, in Sala "Valeria Peter Predescu" din Complexul Dacia al Centrului Cultural Judetean.

Sub bagheta plutonierului adjutant Bogdan Bejinaru,  Muzica Militara  va aborda un repertoriu diversificat, cu piese muzicale de promenada, muzica clasica, jazz si pop.

Complexitatea registrului muzical, disciplina de ansamblu si, nu in ultimul rand, nivelul interpretativ ridicat, sunt doar cateva dintre argumentele care au impus cu succes aceasta formatie in viata concertistica bistriteana si nu numai. Acest lucru este dovedit de numeroasele turnee si concerte ale vituozilor militari, atat in tara cat si in strainatate.

Testul timpului a consacrat muzica militara a garnizoanei Bistrita ca un reper artistic important in viata culturala.

Va asteptam cu drag sa-i aniversam impreuna!

          OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE AL BRIGAZII 81   MECANIZATA "General GRIGORE BALAN"

               Locotenent

      Andreea-Maria MURESAN

 

.

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan

.

0 comentarii3192 vizualizări02 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0