Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 03 Martie 2021 - 42822 vizitatori azi
Sanctiuni de aproape 30.000 de lei in urma unei actiuni in zona Dealu Negru.

Sanctiuni pe linie silvica de aproape 30.000 de lei aplicate de catre jandarmi in urma unei actiuni specifice in zona Ocolului Silvic Dealu Negru.   In ultimele 24 de ore jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au executat o actiune specifica pe linie silvica, in cooperare cu lucratori din cadrul ocolului Silvic Dealu Negru. Actiunea a avut loc in zona comunei Cetate, sat Petris.

Au fost depistati mai multi barbati care transportau cu 5 atelaje hipo material lemnos, fara a indeplini si conditiile prevazute de legislatia legala in vigoare.

 Ca urmare, au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 29.500 lei, pentru transport de masa lemnoasa fara aviz de insotire, respectiv pentru insusire de material lemnos fara drept, conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 19, alin. 1, lit. b si art. 8, alin. 1 lit. b. De asemenea s-a dispus si ridicarea in vederea confiscarii a materialului lemnos (4 metri cubi) si a doua motoferastraie.

                                                                                                            

            A sustras un parfum, mai multe produse alimentare si o bratara si s-a ales cu dosar penal

            O femeie de 64 de ani din Bistrita aflata la cumparaturi intr-un hipermarket din municipiu, a ales produsele dorite de pe rafturile magazinului, dar in loc sa le puna in cosul de cumparaturi le-a ascuns in propria geanta, cu scopul de a nu le mai achita la casa de marcat. Acesta a incercat sa sustraga produse cosmetice (un parfum), produse alimentare si o bratara.

            Jandarmii au intocmit pe numele femeii actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii3318 vizualizări23 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0