Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Martisoare comercializate fara respectarea conditiilor legale - confiscate de jandarmi.

Peste 400 de martisoare expuse spre vanzare in orasul Beclean, au fost confiscate de jandarmi la acest sfarsit de saptamana. Doi barbati le ofereau spre vanzare trecatorilor in fata unui magazin, fara a fi indeplinite conditiile legale in acest sens.

In conformitate prevederile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, produsele au fost confiscate, cei in cauza fiind sanctionati cu 1.000 de lei, pentru vanzarea ambulanta de marfuri in alte locuri decat cele autorizate, respectiv pentru lipsa afisarii preturilor la marfurile expuse spre vanzare. Valoarea celor 430 de martisoare se ridica la aproximativ 1.400 lei.

 

 

            Adresarea de injurii, tulburarea ordinii publice, cersetoria si pescuitul ilegal sanctionate de jandarmi

           Tot la acest sfarsit de saptamana jandarmii au aplicat pe raza judetului sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 61 din 1991, privind sanctionarea faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

           Astfel, au fost sanctionate: apelarea in mod repetat la mila publicului, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, tulburarea ordinii si linistii publice, refuzul declinarii identitatii in fata agentului constatator si pescuit fara permis.

           Totalul sanctiunilor se ridica la 2.500 lei.

 

 

            

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3500 vizualizări26 februarie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0