Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 19678 vizitatori azi
Dosar penal pentru loviri sau alte violente si amenintare.

Misiuni specifice privind prevenirea si combaterea taierilor ilegale de material lemnos si dosar penal pentru loviri sau alte violente si amenintare.  In ultimele 24 de ore jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au executat o actiune specifica pe linie silvica, in cooperare cu lucratori din cadrul ocolului Silvic Valea Ilvei, in zona localitatilor Lunca Ilvei si Ilva Mica.

A fost aplicata o sanctiune in valoare totala de 5.000 lei, pentru transport de masa lemnoasa fara aviz de insotire, conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 19, alin. 1, lit. b. In urma actiunii s-a dispus si ridicarea in vederea confiscarii a materialului lemnos (aproape 4 metri cubi).

Jandarmeria avertizeaza ca in conformitate cu prevederile legale in vigoare transportul de masa lemnoasa fara aviz sau cu documente din care nu rezulta provenienta legala a acesteia constituie contraventie silvica si se sanctioneaza cu amenda  de la 5.000 la 10.000 de lei si confiscarea materialelor lemnoase.

 

 .

 

          Totodata, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au intervenit luni seara in cartierul Sarata, deoarece membrii unei familii au reclamat faptul ca au fost amenintati si loviti de un barbat aflat la acestia in vizita.

           Faptuitorul este un barbat de 37 de ani din Crainimat iar acesta i-a amenintat si i-a lovit pe cei la care se afla in vizita, solicitandu-le totodata o anumita suma de bani. Un vecin a auzit scandalul si a sarit in sprijinul acestora solicitand totodata prin intermediul Numarului Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, interventia jandarmilor la fata locului.

         Jandarmii au intocmit pe numele faptuitorului actele de sesizare pentru infractiunile de lovire sau alte violente, conform art. 193, respectiv pentru amenitare conform art. 206  Cod Penal.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3108 vizualizări13 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0