Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 19974 vizitatori azi
Sanctiuni de aproape 5.500 lei - aplicate de jandarmi.

La sfarsit de saptamana jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au constatat pe timpul executarii unei misiuni independente in mediul rural, in zona localitatilor Cusma, Dorolea si Budacu de Sus mai multe fapte privind incalcarea prevederilor legale in vigoare.

A fost aplicata o sanctiune in valoare totala de 1.000 lei, pentru insusirea de arbori din fondul forestier, conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 8, lit. b si un avertisment scris pentru accesul cu un autovehicul in fondul forestier fara acordul proprietarului. (art.9, lit f.)                                                                                               

 

         A sustras mai multe produse alimentare de pe rafturile unui hipermarket si s-a ales cu dosar penal

            Un barbat de 37 de ani din Bistrita aflat la cumparaturi intr-un hipermarket din municipiu, a ales produsele dorite de pe rafturile magazinului, dar in loc sa le puna in cosul de cumparaturi le-a ascuns in haina, cu scopul de a nu le mai achita la casa de marcat. Acesta a incercat sa sustraga de pe rafturi mai multe produse alimentare.

            Jandarmii au intocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

          Cersetoria, refuzul legitimarii sau provocarea unor scandaluri - fapte sanctionate de jandarmi la sfarsit de saptamana

          In ultimele 48 de ore, jandarmii au sanctionat contraventional mai multe abateri de la legislatia legala in vigoare. Astfel, au fost aplicate sanctiuni in valoare de 4.450 lei de lei pentru apelarea in mod nejustificat la mila publicului, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri, acte de comert fara documente legale de provenienta, fumatul in loc public si consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3136 vizualizări19 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0