Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 04 Martie 2021 - 20956 vizitatori azi
Si-a recuperat telefonul mobil cu ajutorul jandarmilor.

Joi seara, un barbat de 28 de ani din Bistrita aflandu-se pe strada Romana din municipiu, i-a cerut unui alt barbat telefonul mobil pentru a suna urgent pe cineva. Imediat ce s-a vazut cu telefonul in mana, acesta a fugit. Salvarea pagubitului a fost faptul ca a intalnit o patrula de Jandarmerie careia i-a solicitat ajutorul. Jandarmii au pornit pe urmele faptasului iar acesta a fost gasit la doua strazi distanta. La vederea jandarmilor cel in cauza a fugit cu scopul de a scapa de rigorile legii. Jandarmii l-au prins si l-au imobilizat, telefonul mobil fiind predat ulterior pagubitului.

Pe numele lui I.S. de 28 de ani, din Zagra, jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt calificat, conform art. 229 Cod Penal, iar barbatul a fost condus la Politie pentru continuarea cercetarilor, conform reglementarilor legale in vigoare.

 

         A mai adaugat fructe si legume dupa cantarire si s-a ales cu dosar penal

         O tanara de 21 de ani din Bistrita aflata la cumparaturi intr-un hipermarket din municipiu, a ales mai multe tipuri de fructe si legume le-a cantarit, dupa care a mai adaugat cateva, cu scopul de a nu le achita integral la casa de marcat.

          Jandarmii au intocmit pe numele acesteia actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

         Acte de comert fara documente legale sanctionate de jandarmi la Singeorz-Bai si la Nasaud

         In ultimele 48 de ore, jandarmii au constatat mai multe fapte de comercializare a unor produse fara documente legale de provenienta si de insotire a marfii. Pe raza localitatii Singeorz-Bai jandarmii au confiscat mai multe seturi de cutite si parfumuri contrafacute iar la Nasaud au fost confiscate 10 perechi de role. In conformitate prevederile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, produsele au fost confiscate, comerciantii fiind sanctionati cu amenzi totale de 1.500 de lei.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3255 vizualizări23 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0