Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 13688 vizitatori azi
Ziua Jandarmeriei 2018 sarbatorita la Bistrita.

Activitatile dedicate Zilei Jandarmeriei Romane destinate publicului larg, sunt organizate si in acest an la Bistrita. Astfel, miercuri 28 martie a.c., intre orele 10.00-14.00, va asteptam la Ziua Portilor Deschise la sediul nostru din Bistrita, str. Romana nr. 17A, dar si la sediile noastre din Beclean si Nasaud unde vor fi organizate ateliere de prezentare a tehnicii din dotarea jandarmilor in diferite misiuni si cainii de serviciu.  

Activitatile dedicate publicului larg, continua joi, 29 martie a.c., la Beclean, unde toti cei interesati de activitatea jandarmilor vor putea sa ii intalneasca in parcul din zona centrala a orasului, unde intre orele 12.00-15.00, va fi organizat un nou Punct de Informare destinat cetatenilor de orice varsta.

Vineri, 30 martie a.c., iubitorii muntelui sunt asteptati la sediile Jandarmeriei Montane din Rodna si Piatra Fintinele, unde ii veti putea vedea pe jandarmii montani la ei acasa. Vor fi expuse materialele specifice si autovehiculele folosite de acestia in misiunile din mediul montan.

La aceste activitati vor fi prezenti si cainii de serviciu ai jandarmilor bistriteni a caror exercitii constituie mereu un punct de atractie pentru vizitatorii de toate varstele.  

Activitatile dedicate Zilei Jandarmeriei Romane 2018, continua in anul Centenarului, cu vernisajul Expozitiei Aniversare, intitulate sugestiv: 100 de ani de Jandarmerie in judetul Bistrita-Nasaud. Aceasta este organizata luni, 02 aprilie de la ora 11.00, cu sprijinul Arhivelor Nationale - Serviciul Judetean Bistrita-Nasaud, la sediul acestei institutii, din strada Garii, nr. 3-5.

          Ziua Jandarmeriei Romane va fi sarbatorita la Bistrita, marti 03 aprilie 2017, de la ora 12.00 pe Pietonalul Liviu Rebreanu, moment care constituie punctul culminant al activitatilor premergatoare organizate cu acest prilej.

         Astfel, la implinirea a 168 de ani de la infiintarea acestei arme, veti putea asista la un ceremonial militar specific, veti putea vedea tehnica folosita de jandarmi in diferite misiuni dar si autovehiculele aflate in dotarea inspectoratului.

           Va asteptam alaturi de noi!

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 


 

Foto - arhiva Bistritanews.ro 

1 comentariu3157 vizualizări27 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0