Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 3498 vizitatori azi
Jandarmul Dorel Nistor - locul I la Campionatul de Tenis de Masa al M.A.I. din acest an.

In perioada 26-31 martie a.c., la Constanta, a avut loc etapa finala a Campionatului de Tenis de Masa al Ministerului Afacerilor Interne. Competitia s-a adresat atat femeilor cat si barbatilor din cadrul ministerului si s-a desfasurat la barbati pe trei categorii de varsta: categoria I - pana la 35 de ani, categoria a II a - 35-45 de ani, respectiv, categoria a III a - peste 45 de ani, la femei nefiind impuse limite de varsta. 

        Plutonier major Dorel Nistor a confirmat inca odata valoarea sa si a obtinut locul I la categoria sa de varsta. (categoria a II a: 35-45 de ani)

        Jandarmul este incadrat la Detasamentul 1 Mobil Bistrita, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud si joaca tenis de masa din pasiune, avand la activ numeroare premii pe podium obtinute in urma participarii ca amator la competitiile de tenis de masa organizate la nivel national.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii3017 vizualizări01 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0