Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 20 Septembrie 2018 - 11314 vizitatori azi
Participare la spectacol de teatru in comunitate.

Miercuri, 11 aprilie 2018, trupa de teatru "ANONIMUS", formata din persoane private de libertate din Penitenciarul Bistrita, a participat la vizionarea piesei de teatru "Butoiul cu pulbere" in regia lui Marcel Pop, reprezentatia fiind sustinuta de trupa Teatrului Municipal Baia Mare.

Vizionarea unei piese de teatru pe scena Palatului Culturii din Bistrita este un bun prilej pentru membrii trupei "ANONIMUS" de a invata, de a lua exemple si modele comportamentale de la actori profesionisti care sa ii ajute in reprezentatiile viitoare.

Scopul acestei activitati realizata cu sprijinul Asociatiei Argument, condusa de doamna Camelia Toma, a vizat restabilirea relatiilor penitenciar-comunitate si dezvoltarea unui cadru favorabil de petrecere a timpului liber prin participarea activa la viata sociala.

 

 

Comisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

Telefon: 0263/238.175               

e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

0 comentarii833 vizualizări12 aprilie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0