Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 03 Martie 2021 - 42268 vizitatori azi
Activitati Ziua Veteranilor de Razboi.

In fiecare an la 29 aprilie, se aniverseaza Ziua Veteranilor de Razboi. Cu acest prilej, in data de 27 aprilie, incepand  cu ora 12.00, la sediul comandamentului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", va avea loc o ceremonie militara de depuneri de coroane si jerbe de flori, la care sunt invitati sa participe veteranii de razboi, sotiile si rudele acestora.

Evenimentul va avea loc in prezenta reprezentantilor autoritatilor publice locale, a reprezentantilor institutiilor Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din municipiul Bistrita, a reprezentantilor Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi - filiala judeteana Bistrita-Nasaud, a reprezentantilor Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere - filiala judeteana Bistrita-Nasaud "General GRIGORE BALAN", a reprezentantilor Asociatiei Cultul Eroilor "Regina Maria", filiala judeteana Bistrita-Nasaud "Colonel Liviu RUSU", a comandantilor unitatilor militare din garnizoana, a cadrelor militare si a soldatilor gradati profesionisti.

Jurnalistii interesati sa participe la acest eveniment, sunt asteptati la sediul comandamentului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", in data de 27 aprilie, intre orele 11.30 -11.45, la intrarea din str. Granicerilor, nr. 2 si sunt rugati sa transmita pana in data de 26 aprilie, ora 12.00, la adresa de e-mail relatii.publice01331@forter.ro, urmatoarele date: numele si prenumele, denumirea institutiei media, seria si numarul actului de identitate si al legitimatiei de presa, numarul de telefon si adresa de e-mail.

 

Va multumim si va asteptam !

 Text: Locotenent Andreea Muresan


.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan

.

0 comentarii3458 vizualizări25 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0