Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 07 Martie 2021 - 12860 vizitatori azi
Activitati de picnic in loc nepermis, adresarea de injurii, pescuit fara permis - sanctionate de jandarmi.

Activitati de picnic in loc nepermis, adresarea de injurii, pescuit fara permis - acestea sunt doar cateva dintre faptele constatate si sanctionate de jandarmi in minivacanta de 1 mai.  Tulburarea linistii si ordinii publice, activitati de picnic in loc nepermis, cersetoria, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare si nesupravegherea si lasarea fara botnita a unui caine periculos, pescuitul fara permis, parcare in loc nepermis, respectiv apelarea in mod nejustificat la Numarul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, sunt faptele constatate si sanctionate de jandarmi in minivacanta de 1 mai.

           Acestea au fost constatate atat pe raza municipiului Bistrita cat si la Nasaud si Beclean, in conformitate cu prevederile legii nr. 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, H.C.L. nr. 125, din 2017, O.U.G. nr 23 din 2008, respectiv O.G. nr. 55 din 2002, privind regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi, republicata, art. 18, lit. c.

             Totalul sanctiunilor aplicate se ridica la 2.300 de lei si 7 avertismente scrise.

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2450 vizualizări02 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0