Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 8352 vizitatori azi
Aflux de turisti in Poiana cu Narcise si in zona Colibita - jandarmii montani au patrulat pe trasee.

Un sfarsit de saptamana plin de turisti a fost inregistrat in zona montana, atat jandarmii montani din Rodna cat si cei din Piatra Fintinele aflandu-se in mijlocul turistilor sau grupurilor de elevi care au organizat excursii in Poiana cu Narcise sau la lacul Colibita.

            In Muntii Rodnei, narcisele sunt inflorite si atrag mai ales la sfarsit de saptamana foarte multi turisti din tara si din strainatate. Turisti, elevi dar si localnici au vizitat in ultimele zile zona care este protejata de lege. Aceste misiuni s-au desfasurat in cooperare cu reprezentanti ai Administratiei Parcului National Muntii Rodnei. Jandarmii montani Rodna informeaza pe toti cei interesati ca narcisele raman inflorite aproximativ 14 zile, ca urmare mai aveti la dispozitie si aceasta saptamana pentru a le vizita.

 

           Si-a dorit un modulator FM cu orice pret...chiar si cu cel al unui dosar penal!

          Un barbat de 28 de ani care se afla la cumparaturi, intr-un hypermarket din municipiu, a incercat sa sustraga un modulator FM pentru autovehicule, incercand sa il ascunda la casa de marcat.   Acestuia i s-au intocmit actele de sesizare privind infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal.

 

         La sfarsit de saptamana - sanctiuni de peste 3.000 de lei aplicate de jandarmi

        In ultimele 48 de ore jandarmii au constatat mai multe fapte de natura antisociala, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

       Astfel, au fost sanctionate: cersetoria, gesturile obscene, tulburarea ordinii si linistii publice,  adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat si acte de comert fara documentele legale de provenienta. Totodata, au fost aplicate sanctiuni si pentru neluarea masurilor care impun de impiedicare a minorilor de la fapte de vagabondaj, respectiv de cersetorie.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

1 comentariu2772 vizualizări14 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0