Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Borseta pieduta la Zilele Orasului Nasaud, gasita de jandarmi si predata proprietarului in mai putin de o ora.

Jandarmii Sectiei din orasul Nasaud au gasit  joi, 17 mai a.c., in jurul orei 15.00, in zona centrala a orasului, o borseta care continea un set de chei, mai multe carti de vizita, 547 de lei si 2.400 forinti.

        Jandarmii au pornit, imediat dupa verificarea borsetei, la identificarea proprietarului. In mai putin de o ora acesta a fost identificat si in prezenta unui politist i-a fost predata borseta cu tot ce avea in ea la momentul pierderii. Barbatul care si-a recuperat bunurile si banii a fost foarte multumit si incantat de gestul oamenilor legii si a afirmat ca pentru el foarte importante sunt toate lucrurile, mai ales acele chei pe care le avea in borseta la momentul pierderii. Barbatul este din Targu-Mures, are o societate comerciala si era venit la Nasaud cu afaceri.

          Avand in vedere faptul ca in aceasta perioada se desfasoara Zilele Orasului Nasaud iar duminica va fi sarbatorit si Maialul Elevilor Nasaudeni, jandarmii va recomanda tuturor celor care va veti afla in zonele ce presupun adunarea unui public numeros, sa nu va expuneti la vedere bijuteriile, telefonul mobil sau alte obiecte de valoare si sa manifestati o atentie sporita asupra posetelor, borsetelor, gentilor si portmoneelor pe care le aveti la dumneavoastra. Daca vi se intampla sa pierdeti vreunul din aceste bunuri, sunati imediat la 112 sau aduceti la cunostinta fortelor de ordine prezente la fata locului acest fapt, pentru a putea fi recuperate in cel mai scurt timp.    

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2912 vizualizări17 mai 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0