Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 21 Februarie 2020 - 2938 vizitatori azi
A furat actele unei femei si s-a ales cu un dosar penal!

Un barbat de 26 de ani care se afla in curtea unui hotel de pe raza municipiului Bistrita, a agresat o femeie de 34 de ani, careia i-a sustras actele.  Femeia a sunat la 112 si a anuntat fapta iar jandarmi Detasamentului 1 Mobil Bistrita s-au deplasat la fata locului, au discutat cu pagubita iar dupa obtinerea informatiilor necesare au pornit in cautarea agresorului.

           Barbatul a fost depistat cateva ore mai tarziu iar prejudiciul a fost recuperat in totalitate, cel in cauza ascunzand documentele sustrase la domiciliul unor cunostinte.  Barbatului i s-au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost predate Politiei in vederea continuarii cercetarilor.

 

 

         La sfarsit de saptamana - sanctiuni de 4.500 de lei aplicate de jandarmi

        Jandarmii au asigurat la sfarsit de saptamana masurile de ordine publica la toate manifestarile cultural-artistice si sportive organizate pe raza judetului si au constatat mai multe fapte de natura antisociala, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

         Au fost aplicate sanctiuni pentru: atragerea de persoane de sex opus, cu scopul intretinerii de raporturi sexuale, pentru obtinerea de foloase materiale, cersetorie, tulburarea ordinii si linistii publice,  adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, lasarea fara supraveghere a animalelor care au prezentat pericol pentru persoane si bunuri si refuzul declinarii identitatii in fata agentului constatator.

        Totalul amenzilor se ridica la 4.500 lei.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2254 vizualizări21 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0