Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 21 Februarie 2020 - 3304 vizitatori azi
Un barbat de 53 de ani a fost agresat de catre un vecin deoarece si-a lasat animalele nesupravegheate in livada sa.

Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intervenit miercuri seara in jurul orei 20.30, pentru aplanarea unui scandal. Motivul altercatiei dintre cei doi l-a constituit lipsa supravegherii animalelor (aproximativ 25-30 de vaci), acestea intrand intr-o livada unde au produs pagube materiale.

           La vederea problemelor create, proprietarul terenului l-a lovit pe barbatul de 53 de ani, cu un par in zona capului si a mainii stangi.

           In urma apelului la 112, jandarmii s-au deplasat la fata locului si dupa edificarea asupra faptelor savarsite, au intocmit pe numele agresorului actele de sesizare pentru infractiunea de lovire sau alte violente, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost predate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

            Proprietarul animalelor a fost sanctionat cu avertisment scris, pentru lasarea in libertate si fara supraveghere a animalelor, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata, art. 2, alin. 17.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

 

1 comentariu2205 vizualizări24 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0