Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 16 Septembrie 2019 - 28212 vizitatori azi
Un barbat de 53 de ani a fost agresat de catre un vecin deoarece si-a lasat animalele nesupravegheate in livada sa.

Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intervenit miercuri seara in jurul orei 20.30, pentru aplanarea unui scandal. Motivul altercatiei dintre cei doi l-a constituit lipsa supravegherii animalelor (aproximativ 25-30 de vaci), acestea intrand intr-o livada unde au produs pagube materiale.

           La vederea problemelor create, proprietarul terenului l-a lovit pe barbatul de 53 de ani, cu un par in zona capului si a mainii stangi.

           In urma apelului la 112, jandarmii s-au deplasat la fata locului si dupa edificarea asupra faptelor savarsite, au intocmit pe numele agresorului actele de sesizare pentru infractiunea de lovire sau alte violente, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost predate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

            Proprietarul animalelor a fost sanctionat cu avertisment scris, pentru lasarea in libertate si fara supraveghere a animalelor, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata, art. 2, alin. 17.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

 

1 comentariu1946 vizualizări24 mai 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

montain
28 Mai 2018 - 11:34

Asupra pastorilor si ciobanlori, pentru obraznicia lor, efectiv numai "PARUL daca-si mai face efectul si bine-nteles, ca acestora nu le face nimeni dosar penal ptr distrugere prin pasunat ori lasarea animalelor nesupravegheate . Nu degeaba i-a dat ala cu parul in cap, ptr ca este "Legea Pamantului " la noi la romani. Oficial, prin judecati, castigi un proces dupa 10 ani.

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0