Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 24 Februarie 2021 - 19336 vizitatori azi
Gest omenesc al unui jandarm in vreme de criza!

Luni 16 mai a.c., plutonier Mihai Filip se deplasa de la domiciliu catre serviciu in jurul orei 15.00, cand in parcarea din fata Trezoreriei Bistrita a zarit o poseta de culoare neagra, cazuta langa roata unui autoturism. Imediat jandarmul a oprit doua persoane aflate in apropiere si a luat geanta cu scopul de a afla cine a pierdut-o, pentru a o inapoia proprietarului. De fata cu cei doi martori poseta a fost deschisa si au fost inventariate lucrurile aflate inauntrul acesteia.

            Astfel s-a ajuns la concluzia ca posesoarea acesteia este Maria N., de 33 de ani, din sat Rustior, com. Sieu iar in poseta pe langa actul de identitate al acesteia se afla si cel al sotului, actele asociatiei pe care o detin cei doi, cardurile acestora, codurile pin si bani insumand aproape 500 de lei.

           Pentru ca proprietara sa isi recupereze in totalitate lucrurile pierdute s-a luat legatura cu pagubita in vederea deplasarii la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud pentru a le ridica.

 

       

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2282 vizualizări17 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0