Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 22 Mai 2019 - 11784 vizitatori azi
Concursul aplicativ-militar de vara pentru unitati de instructie.

In perioada 02-06 iulie 2018 s-a desfasurat, in poligonul Livezile, Concursul aplicativ-militar de vara pentru unitati de instructie, faza finala pe Statul Major al Fortelor Terestre, activitate la care a participat si lotul reprezentativ al Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", condus de plutonierul adjutatnt Emanuel Rusu.

 Militarii participanti s-au intrecut pe parcursul celor cinci zile de concurs la urmatoarele probe: duel de foc si patrula, feminin si masculin. Performantele obtinute i-au clasat pe militarii brigazii pe locul I la duel de foc-masculin, locul I la patrula-masculin, locul III la patrula-feminin si locul IV la duel de foc-feminin.

 Toate aceste rezultate au clasat lotul reprezentativ al Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" pe locul I in clasamentul general al concursului.

 Militarii au fost premiati de catre domnul general de brigada Dorin Blaiu, loctiitorul sefului Statului Major al Fortelor Terestre, in garnizoana Prundu-Bargaului.

 Felicitari tuturor participantilor!!!

 

 

Cu prietenie si respect,

 OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE AL U.M. 01331 BISTRITA

 Locotenent Andreea-Maria MURESAN

0 comentarii1848 vizualizări08 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0