Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 24 Februarie 2021 - 20218 vizitatori azi
22 de cadre avansate in grad la Jandarmeria bistriteana!

Prima zi a lunii august a adus pentru o parte dintre jandarmii bistriteni avansarea la gradul urmator, un moment deosebit de important pentru cariera unui cadru militar. Au fost avansate in gradul urmator la termen, un numar de 22 cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud: doi ofiteri si 20 de subofiteri. Momentul avansarii a avut loc in cadru festiv, la revista de front a unitatii.

Inaintarea in grad la termen, se realizeaza in conformitate cu prevederile legii nr. 80 din 1995, actualizata, privind statutul cadrelor militare.

Totodata, de la 1 august a.c., isi incep activitatea in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud si doi dintre absolventii Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni, promotia 2018. Acestia isi vor desfasura activitatea in cadrul structurii de ordine publica de la nivelul inspectoratului.

          Inspectorul sef al inspectoratului - col. Florin Vasile Furnea, a inmanat noile grade cadrelor avansate, le-a multumit pentru devotamentul si efortul depus in indeplinirea atributiilor de serviciu si le-a urat tuturor mult succes in activitate.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

1 comentariu2779 vizualizări01 august 2018
rss 2.0
rss 2.0