Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Ceremonie prilejuita de trecerea in rezerva a colonelului Viorel Nicolae Tolas.

In prezenta comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", colonel Mircea Gologan, la sediul Batalionului 817 Artilerie "Petru Rares", din garnizoana Prundu- Bargaului, a avut loc ceremonia prilejuita de trecerea in rezerva a colonelului Viorel Nicolae Tolas. In semn de apreciere si recunostinta pentru eforturile depuse, militarul a primit o scrisoare de multumire de la ministru, diploma de excelenta din partea Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", steagul de identificare al Batalionului 817 Artilerie "Petru Rares" si baston. 

 A fost un moment emotionant pentru intreaga audienta, iar pe aceasta cale, ii uram camaradului nostru, mult succes in tot ce si-a propus, sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi! 

 

Foto: Cosma Luca

 

 

Cu prietenie si respect,

 OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE AL Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" 

 Locotenent Andreea-Maria MURESAN

1 comentariu3486 vizualizări01 august 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

montain
04 August 2018 - 11:00

Foarte frumos ! Felicitari celor de la Armata ! Cei de la Interne, nu sunt capabili de astfel de aprecieri fata de cei care trec in rezerva la pensie . Intotdeauna Armata a stiut sa-si respcte camarazii in mod deosebit ! Felicitari domnului colonel si pensie lunga si "nesimtita" sa crape toti de ciuda !

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0