Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 05 Martie 2021 - 19142 vizitatori azi
Targul Mare al Bistritei - masuri de ordine publica asigurate de jandarmi.

Incepand de vineri 24 august, pana in data de 2 septembrie a.c., jandarmii bistriteni vor asigura masurile de ordine publica la zilele orasului. Acestea vor fi asigurate la manifestarile cultural-artistice organizate in municipiul Bistrita si in Viisoara, la scena amenajata in zona Heidenfield.           De asemenea, la acest sfarsit de saptamana efectivele de jandarmi vor fi asigura masurile de ordine publica si la manifestarile cultural-artistice ocazionate de Zilele comunei Rodna, respectiv Zilele Cetatii Ciceului organizate la Ciceu-Giurgesti.

           La misiunile organizate la acest sfarsit de saptamana in sprijinul jandarmilor bistriteni se vor afla si jandarmii din cadrul Gruparii Mobile "Regele Ferdinand I" din Targu-Mures.              

           Tot la acest sfarsit de saptamana jandarmii montani din Piatra Fantanele vor asigura masurile de ordine publica si la Maratonul Via Maria Theresia 5.0, in zona Muntilor Calimani, la care s-au inscris 865 de participanti.

           Totodata, jandarmii montani din Rodna si Piatra Fantanele patruleaza in aria de competenta, aflandu-se in mijlocul turistilor cu sfaturi si sprijin de specialitate la nevoie.         Pentru orice problema pe care o intampinati in spatiul montan, puteti apela cu incredere la ajutorul oferit de jandarmii montani in orice imprejurare care va poate pune in pericol integritatea fizica si nu numai, sunand la 112.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii2702 vizualizări23 august 2018




rss 2.0
rss 2.0