Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
La inceput de sezon rece - actiuni silvice specifice in zona Ocolului Silvic Dealu-Negru.

In ultimele 24 de ore jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au executat o actiune specifica pe linie silvica, in cooperare cu lucratori din cadrul ocolului Silvic Dealu Negru. Actiunea a avut loc pe Valea Tisei, in zona comunei Dumitrita, pe raza localitatii Budacu de Sus. A fost depistat un barbat de 27 de ani din localitate, care transporta cu un atelaj hipo material lemnos fara a indeplini si conditiile prevazute de legislatia legala in vigoare. Au fost aplicate sanctiuni in valoare de 5.000 lei, pentru transport de masa lemnoasa fara aviz de insotire sau documentele comunitare echivalente acestora, prevazute de normele privind circulatia materialelor lemnoase in vigoare, conform prevederilor legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 19, lit. b. De asemenea s-a dispus si ridicarea in vederea confiscarii a materialului lemnos transportat.

             Astfel de actiuni vor fi organizate pe toata perioada sezonului rece, pentru depistarea taierilor si transportului ilegal de material lemnos pe raza judetului.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii2898 vizualizări02 octombrie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0