Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 07 Aprilie 2020 - 15612 vizitatori azi
Misiuni ale jandarmilor la sfirsit de saptamana

In urmatoarele zile sunt programate o multitudine de evenimente, atat culturale, de ordin social sau sportive pe toata raza judetului. La toate aceste evenimente peste 60 de jandarmi vor fi prezenti pentru a asigura masurile de ordine publica conform legii,  in zonele in care se vor desfasura aceste evenimente.

            Vineri, 17 septembrie 2010, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica in zona Grupului Scolar Agricol, cu ocazia manifestarilor prilejuite de aniversarea a 140 de ani de la infiintarea primei scoli de agricultura din Transilvania.

Tot vineri jandarmii vor fi prezenti si la Baza Sportiva Iproeb, unde se va disputa partida de fotbal din cadrul Ligii  a III a, dintre echipele Goria II - C.F. Cisnadie, de la ora 17.00.

Sambata si duminica 18, respectiv 19 septembrie 2010, pe Pietonal este programata "Intalnirea Sasilor de Pretutindeni", manifestare culturala la care jandarmii vor asigura masurile de ordine publica, pe toata durata manifestarilor.

Duminica 18 septembrie 2010, demareaza, in cadrul "Saptamanii Europene a Mobilitatii" Turul Ciclist, pe traseul caruia jandarmii vor fi prezenti pentru asigurarea masurilor de ordine publica.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii1890 vizualizări17 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0