Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Plt. Alexandru Sucutardean - din nou pe podium la Londra la concursul de fitness Miami Pro.

La acest sfarsit de saptamana plt. Alexandru Sucutardean a participat din nou la un concurs de profil dupa ce in urma cu doar doua saptamani a obtinut loc I in Italia la concursul de Mister & Miss Universe 2018. De aceasta data este vorba despre concursul organizat in data de 28 octombrie a.c., la Londra - Miami Pro Universe Amateur Championships 2018, o prestigioasa competitie anuala de fitness foarte populara in randul sportivilor din intreaga lume.

            Colegul nostru a concurat de aceasta data la doua din cele 8 categorii destinate barbatilor si anume: Fitness Model sub 75 kg si Mr. Model. In urma desfasurarii probelor aferente Alexandru a obtinut locul III la Fitness Model sub 75 kg, respectiv locul IV la categoria Mr. Model. Tot la acest concurs Alexandru a castigat si PRO cardul care presupune intrarea in randul profesionistilor, aspect deosebit de important pentru viitorul sau in acest domeniu.

          Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judetean "Gelu-Voievod" Bistrita-Nasaud apreciaza eforturile si perseverenta subofiterului si il felicita pentru ascensiune si pentru rezultatele constante obtinute la fiecare competitie.

 

          Informatii suplimentare

Plutonier Alexandru Sucutardean se regaseste in top 10 sportivi ai judetului nostru, prin participarea la competitii de culturism si fitness si ca urmare a rezultatelor foarte bune obtinute anul acesta: campion national si vicecampion balcanic. (Campionatul National de Seniori - Culturism, Targu Mures, Romania - locul  I la categoria 179 cm - man physique, Campionatul Balcanic - Culturism, Bar Muntenegru - locul II la categoria 179 cm - man physique,  locul I la concursul international de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a - categoria Men Phisique, respectiv locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc in localitatea Taranto, Italia in 13 octombrie a.c.)

 

 

          La finele anului trecut in cadrul Premiilor Municipiului Bistrita, la categoria Sport, colegul nostru alaturi de alti sportivi de la nivel judetean a fost recompensat ca urmare a reprezentarii orasului in tara si in strainatate dar si a rezultatelor foare bune obtinute pe parcursul anului 2017.

             Alexandru Sucutardean a absolvit cursurile Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni in anul 2012 si a fost incadrat la Detasamentul 1 Mobil Bistrita, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, acum cinci ani.

             "Pentru a ajunge la performanta ai nevoie de multa ambitie, perseverenta, de un program alimentar adecvat si mai ales multa munca in sala de antrenament"  a declarat plutonierul.

             Alexandru merge la sala zilnic, iar inaintea unui concurs important chiar de doua ori pe zi. Urmeaza acum pregatirea pentru campionatul mondial, respectiv pentru cel european, dupa care Mr. Olympia.      

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii2807 vizualizări02 noiembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0