Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 07 Aprilie 2020 - 15530 vizitatori azi
Detinuti in vizita la Manastirea Stramba.

Miercuri, 19 decembrie 2018, un grup de persoane condamnate, custodiate de Penitenciarul Bistrita, a vizitat Manastirea Stramba si Centrul Rezidential pentru Persoane Varstice "Sfintii Ioachim si Ana" Cusma. Detinutii sunt membrii ai "Corului de Colindatori" si au interpretat mai multe colinde cu ocazia vizitelor.

Pentru sprijinirea persoanelor aflate in dificultate, persoanele private de libertate au donat o parte din ratia de alimente Asociatiei Filantropia Ortodoxa Filiala Bistrita.

Activitatile au fost organizate de Serviciul de Educatie si Asistenta Psihosociala al Penitenciarului Bistrita in cadrul programului special de sarbatori si a avut ca scop restabilirea relatiilor penitenciar-comunitate si incurajarea detinutilor in redobandirea increderii in propria persoana si imbunatatirea imaginii de sine pentru o mai buna reinsertie in societate.

 

 

Comisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

 

 

 

Telefon: 0263/238.175

e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

 

0 comentarii2527 vizualizări20 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0