Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 07 Aprilie 2020 - 16154 vizitatori azi
Dosar penal in preajma Craciunului pentru comercializarea unor produse vestimentare contrafacute.

Un barbat de 48 de ani, care oferea spre comercializare in spatiul public mai multe tipuri de obiecte vestimentare contrafacute, s-a ales cu dosar penal. Acesta se afla pe strada Calea Moldovei din municipiu unde expunea spre comercializare dintr-o sacosa neagra, mai multe tipuri de blugi, geci, veste si bluze de sezon contrafacute.

           Jandarmii au intocmit pe numele barbatului actele de sesizare pentru infractiunea  de punere in circulatie de produse care poarta o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, acte care au fost predate politistilor impreuna cu produsele confiscate, pentru continuarea cercetarilor.

           Jandarmii recomanda cetatenilor interesati de achizitionarea unor cadouri in prag de sarbatori, sa aiba grija de unde procura aceste produse. In conformitate cu prevederile legale in vigoare, punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. Prin punerea in circulatie se intelege oferirea produselor sau comercializarea ori detinerea lor in acest scop sau, dupa caz, oferirea ori prestarea serviciilor sub acest semn, precum si importul, exportul sau tranzitul produselor sub acest semn.  (Legea nr. 84 din 1998, privind marcile si indicatiile geografice, republicata)

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2471 vizualizări20 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0