Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 12234 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni - Mos Craciun pentru familia cu cinci copii din Jelna.

In pragul sarbatorilor de iarna jandarmii bistriteni au fost mesagerii lui Mos Craciun pentru sapte suflete care in luna mai a acestui an, in urma unui incendiu au ramas fara casa. La vederea jandarmilor copiii s-au bucurat nespus si nu s-au mai dezlipit de acestia cateva minute bune. Familia a fost sprijinita atat cu bunatati specifice Craciunului dar si cu o suma consistenta de bani. Acest sprijin a fost posibil datorita implicarii voluntare a jandarmilor care au dorit sa aduca un zambet pe fata celor cinci copii.

             Maria, Ioan Roberto, David si Andrei alaturi de cei doi parinti au suferit cumplit in luna mai cand au ramas fara acoperis deasupra capului. Din fericire mai multi oameni inimosi i-au sprijinit  refacandu-le locuinta. Cu toate acestea insa, pentru a finaliza lucrarile au facut doua imprumuturi la banci, (pentru izolarea si vopsirea exteriorului casei). 

             Chiar daca pare greu de crezut, nu exista sistem de incalzire a intregii case, baia nu este dotata nici macar cu o chiuveta iar pentru a o utila in totalitate este nevoie de bani, de care familia nu dispune. Doar doua camere pot fi incalzite in sezonul rece deoarece doar acolo sunt instalate sobe pe lemne.Trebuie mentionat ca mama copiilor este bolnava si ar avea nevoie de o interventie de specialitate pentru afectiunea de care sufera iar tatal acestora isi petrece zilele intr-un scaun cu rotile, fiind imobilizat. Acesta sufera enorm ca nu poate oferi sprijin fizic familiei, la aceasta casa fiind nevoie inca de multa munca. Totusi este recunoscator pentru tot sprijinul pe care comunitatea si unii oameni I l-au acordat din luna mai si pana in prezent.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii2555 vizualizări24 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0