Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 11630 vizitatori azi
Un scandal aplanat de jandarmi si un dosar penal marti seara in cartierul Viisoara.

In seara zilei de marti, 15 ianuarie 2019, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit intre trei barbati care in urma unor neintelegeri au apelat la violente fizice. Unul dintre cei doi barbati care se aflau in vizita la prietenul lor, a inceput sa-i loveasca pe acestia cu pumnii si picioarele.

            Jandarmii ajunsi la fata locului au intervenit pentru aplanarea conflictului dintre cei trei si au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de lovire sau alte violente, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

           Totodata, jandarmii au mai aplicat si sanctiuni in valoare de 2.500 de lei pentru provocarea si participarea efectiva la scandal, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii2142 vizualizări16 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0